Dotec tilhulpen voor zakken
Dotec tilhulpen voor zakken
Onze oplossingen voor het tillen van zakken

Onze oplossingen voor het tillen van zakken

Dotec is een bekende naam op het gebied van oplossingen voor het tillen van zakken. We bieden een reeks producten die zijn ontworpen om de workflow te optimaliseren als het gaat om het hanteren van zakken. De oplossingen zijn specifiek ontworpen voor 24/7 productieomgevingen om onverstoord operaties te garanderen.

 

Een van onze belangrijkste oplossingen is de betrouwbare vacuümheffer voor zakken. Deze tilhulp is ontworpen voor ergonomische bediening op hoge snelheden, waardoor zakken snel en efficiënt binnen uw productieomgeving kunnen worden verplaatst. Het gebruik van vacuümtechnologie zorgt voor een veilige vacuüm grip op de zakken, waardoor het risico op heffouten wordt verminderd.

 

Voor jute zakken wordt een tilhulp met haken gebruikt om het product veilig vast te houden. De tilhulp met haken kan zware zakken tot 50 kilogram vastgrijpen. De haken zorgen voor een stevige en veilige grip, waardoor het tillen van jute zakken veiliger en sneller wordt.

Verbeter uw tilproces

Verbeter uw tilproces

De tilhulpen zijn ontworpen met de operator in gedachten. Ze hebben bewezen de fysieke belasting aanzienlijk te verminderen, waardoor het hanteren en verplaatsen van zakken gemakkelijker en veiliger wordt voor de operator. Deze focus op ergonomie helpt het risico op blessures te verminderen en de algehele werktevredenheid te verbeteren, wat leidt tot een gelukkiger, gezonder en productiever personeel.

 

Onze tilhulpen voor zakken zorgen ook voor productbescherming. Door een veilige en stabiele handelingsmethode te bieden, helpen we het risico op schade aan de vervoerde zakken te verminderen. Dit kan resulteren in aanzienlijke lange termijn kostenbesparingen door verspilling te verminderen.

 

Kortom bieden onze tilhulpen voor zakken een krachtige en betrouwbare oplossing om uw workflow te verbeteren. Door een hoge snelheid te combineren met ergonomisch ontwerp en productzorg, bieden we een uitgebreide oplossing voor de uitdagingen van zakhandeling. Of u nu werkt in een productieomgeving met een hoog volume of een kleinere operatie, onze tilhulpen voor zakken kunnen u helpen efficiënter, veiliger en effectiever te werken.

 

Afhankelijk van uw proces zal Dotec de best mogelijke oplossing bieden die we voor uw zakken kunnen bieden. Als u meer informatie wilt ontvangen over wat we u kunnen bieden, kies dan een van de onderstaande opties.

Referentie

"Dotec biedt een tilhulp die niet alleen gebruiksvriendelijk is. Daarbij had Dotec een intrekbaar railsysteem in een zwenkkraan, dat perfect was afgestemd op onze ruimteproblemen"

- Berry Fiberweb Berlijn GmbH, Duitsland

Lees meer
Het systeem

Het systeem

De Dotec tilhulp heeft zeer specifieke kenmerken die zijn gebaseerd op gebruiksgemak, werksnelheid en ergonomie.

Infrastructuur

Infrastructuur

Afhankelijk van verschillende factoren wordt er besloten of een railsysteem of zwenkkraan het best geschikt is voor het proces.

Waarom Dotec?

Waarom Dotec?

Dotec is uw totaalleverancier voor elke op maat gemaakte handlingoplossing, wij kunnen uw probleem oplossen.