Tilhulpen voor verschillende toepassingen
Tilhulpen voor verschillende toepassingen

Intro

Dotec is een marktleider in het ontwikkelen van op maat gemaakte tilhulpen voor diverse toepassingen. Met een sterke focus op eenvoud, best practices en innovatie, biedt Dotec oplossingen die elk denkbaar object kunnen tillen. Onze diepgaande ervaring in de sector stelt ons in staat om maatwerk te leveren, rekening houdend met unieke uitdagingen en behoeften van verschillende productieprocessen.

 

De tilhulpsystemen van Dotec bieden een uitstekende return on investment door verhoogde efficiëntie en productiviteit. Dotec tilhulpen zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid, snelheid, veiligheid en ergonomie in het achterhoofd, wat bijdraagt aan een betere werkomgeving en een hogere tevredenheid onder het personeel. Of u nu diverse objecten moet tillen, Dotec heeft de perfecte tilhulp voor u.

 

Kortom, of u nu fusten, kratten, bakken, glas, platen, panelen, dozen, vaten, zakken, printing sleeves, assen, radiatoren of andere objecten moet tillen, Dotec heeft de perfecte tilhulp voor u. Neem vandaag nog contact op met Dotec en ontdek hoe onze oplossingen uw organisatie kunnen transformeren.

Fusten

Fusten

Kratten

Kratten

Glas

Glas

Platen & panelen

Platen & panelen

Dozen

Dozen

Vaten

Vaten

Zakken

Zakken

Printing sleeves

Printing sleeves

Assen

Assen

Radiatoren

Radiatoren

Air Balance Lifter

Air Balance Lifter

Overige

Overige

The Friendly LiftAssist

The Friendly LiftAssist

Een plezier om mee te werken! Dat is waar we voor staan! Het bedenken, maken en leveren van een oplossing wat lekker vastpakt, betrouwbaar is, veiligheid waarborgt, met je meebeweegt en het gewicht compleet uit handen neemt. De snelheid is proportioneel en genereert meer output bij hoge volumes. Bij zware complexe lasten blijft het te tillen product beschermd, is de beweging vloeiend en onder volledige controle van de gebruiker. Het Ergostuur maakt dit allemaal mogelijk.

Beter resultaat, maximale output
Beter resultaat, maximale output

Door de snelle werking en de probleemloze besturing is het mogelijk om de output te verhogen zonder in te leveren op veiligheid. Minimale knoppen en functies, de handler doet het werk intuïtief en zorgt voor een positieve verbetering van het proces.

Gemakkelijk in gebruik
Gemakkelijk in gebruik

Het Dotec Ergostuur geeft de operator volledige controle en intuïtieve bediening over onze tilhulp. Het Dotec Ergostuur wordt bediend door een proportionele vingerdruk. Dit betekent dat er geen knoppen of schakelaars aan het stuur zitten. Daarom hebben onze handlers een korte leercurve. Het hanteren van zware lasten wordt een plezier met The Friendly LiftAssist!

Veiligheid
Veiligheid

Al onze tilhulpen zijn veilig en gecertificeerd. Want wij geven prioriteit aan de veiligheid van operators. Al onze tilhulpen zijn uitgerust met veiligheidsfuncties. Deze functies zorgen ervoor dat producten beveiligd blijven totdat de tilhulp er zeker van is dat het product kan worden vrijgegeven.

Het systeem

Het systeem

De Dotec tilhulp heeft zeer specifieke kenmerken die zijn gebaseerd op gebruiksgemak, werksnelheid en ergonomie.

Infrastructuur

Infrastructuur

Afhankelijk van verschillende factoren wordt er besloten of een railsysteem of zwenkkraan het best geschikt is voor het proces.

Waarom Dotec?

Waarom Dotec?

Dotec is uw totaalleverancier voor elke op maat gemaakte handlingoplossing, wij kunnen uw probleem oplossen.

 

Meer weten?

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat een tilhulp in uw organisatie kan brengen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.