Air Balance Lifter

Air Balance Lifter

De volledig pneumatische Air Balance Lifter (ABL) van Dotec is een veelzijdige tilhulp die ontworpen is om een breed scala aan items te hanteren, waaronder dozen, kratten, zakken en meer. Dit innovatieve systeem biedt 360 graden vrijheid van beweging, waardoor een efficiënt gebied ontstaat voor het oppakken en neerzetten van verschillende producten.

 

Een van de opvallende kenmerken van de ABL is de aanpasbaarheid. De ABL werkt als “plug and play”, wanneer verbonden met een luchtaansluiting is hij klaar voor gebruik op de gewenste plaats. Het is ontworpen voor lichte toepassingen, kan op de vloer gemonteerd worden of uitgerust zijn met een mobiele basis.

 

De Air Balance Lifter is een volledig geïntegreerde oplossing die aangepast kan worden met een scala aan hulpmiddelen om aan specifieke tilhulpen te voldoen. De veelzijdigheid en brede toepasbaarheid maken het tot een waardevol hulpmiddel in elke industrie die te maken heeft met taken die lage gewichten en hoge frequenties vereisen.

 

Afhankelijk van uw proces zal Dotec de best mogelijke oplossing aanbieden die we kunnen leveren. Als u meer informatie wilt ontvangen over wat we u kunnen bieden, kies dan een van de onderstaande opties.

Het systeem

Het systeem

De Dotec tilhulp heeft zeer specifieke kenmerken die zijn gebaseerd op gebruiksgemak, werksnelheid en ergonomie.

Infrastructuur

Infrastructuur

Afhankelijk van verschillende factoren wordt er besloten of een railsysteem of zwenkkraan het best geschikt is voor het proces.

Waarom Dotec?

Waarom Dotec?

Dotec is uw totaalleverancier voor elke op maat gemaakte handlingoplossing, wij kunnen uw probleem oplossen.