Dotec vacuümheffers voor platen en panelen

Dotec tilhulpen voor platen en panelen

Dotec tilhulpen voor platen en panelen

Platen en panelen worden vaak gekenmerkt door hun grootte en gewicht, wat een aanzienlijke uitdaging vormt als het gaat om het tillen, kantelen en roteren van panelen en platen. Platen en panelen kunnen bestaan uit een breed scala aan materialen zoals aluminium, multiplex, laminaat, plastic, gips en meer. Ieder materiaal vereist gespecialiseerde paneelliftapparatuur voor veiligheid en efficiëntie. Dotec is leider op het gebied van het ontwikkelen van tilhulpen voor platen en panelen om dit werk te vereenvoudigen.

 

Het hanteren van grote platen en panelen is een potentieel gevaarlijke taak. Het gewicht en de breekbaarheid van deze materialen vereisen het gebruik van gespecialiseerde tilhulpen voor platen en panelen om veilig en efficiënt tillen en kantelen te garanderen. Hier maakt onze tilhulp een significant verschil. De bediening is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor nauwkeurige positionering mogelijk is zonder dat je je aandacht hoeft af te leiden van de lading of de omgeving.

Verbeter uw tilproces

Verbeter uw tilproces

Onze tilhulpen gebruiken zuignappen of klemmen om het materiaal stevig vast te grijpen en te tillen, waardoor handmatig tillen overbodig wordt. Deze heffers kunnen worden aangepast om verschillende vormen en maten van platen of panelen te hanteren, waardoor ze een veelzijdig hulpmiddel zijn voor verschillende toepassingen. Dit vermindert niet alleen het risico op letsel, maar vergemakkelijkt ook een snellere en efficiëntere hantering van het materiaal zonder schade te veroorzaken.

 

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om het tillen en kantelen van uw panelen en platen, en wij beheersen ze allemaal. Klemmen, grijpen met vacuüm of het gebruik van magneten - al deze technieken maken deel uit van ons portfolio.

 

Onze tilhulpen zijn waardevolle hulpmiddelen om platen en panelen te tillen, kantelen en roteren. De aanpasbaarheid, veiligheidskenmerken en het efficiëntie-verhogende ontwerp maken het een uitstekende keuze voor elke operatie die het hanteren van platen en panelen vereist.

 

Afhankelijk van uw proces zal Dotec de best mogelijke oplossing bieden die we kunnen bieden voor uw platen of panelen. Als u meer informatie wilt ontvangen over wat we u kunnen bieden, kies dan een van de onderstaande opties.

Het systeem

Het systeem

De Dotec tilhulp heeft zeer specifieke kenmerken die zijn gebaseerd op gebruiksgemak, werksnelheid en ergonomie.

Infrastructuur

Infrastructuur

Afhankelijk van verschillende factoren wordt er besloten of een railsysteem of zwenkkraan het best geschikt is voor het proces.

Waarom Dotec?

Waarom Dotec?

Dotec is uw totaalleverancier voor elke op maat gemaakte handlingoplossing, wij kunnen uw probleem oplossen.