Dotec tilhulpen voor fusten
Onze fusten heffer oplossingen

Onze fusten heffer oplossingen

Dotec is een toonaangevend bedrijf in de industrie en staat bekend om onze innovatieve en efficiënte tilhulpen. Onder ons diverse assortiment producten valt de tilhulp voor fusten op vanwege het unieke ontwerp en de functionaliteit. De tilhulp is ontworpen met een grijphaak die stevig vastklikt aan de rand van de fust. Dit ontwerp zorgt voor een stevige en veilige grip, waardoor een fust gemakkelijk kan worden opgetild en gekanteld.

 

Onze tilhulpen voor fusten zijn ontworpen met een grijphaak die de rand van het vat grijpt, of met klemmen aan de buitenkant. We focussen niet alleen over tillen en verplaatsen; maar ook over veilig en efficiënt hanteren. Het ontwerp van de grijphaak is een veiliger alternatief dan vacuüm zuignappen, die grip kunnen verliezen door onjuiste bevestiging of drukverlies. Met de klem worden deze problemen geëlimineerd, waardoor de operator zich geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van de fust tijdens het til- of kantelproces. Deze veiligheidsfunctie stelt operators in staat hun werk efficiënter en veiliger uit te voeren.

Verbeter uw tilproces

Verbeter uw tilproces

De fusten heffer kan ook worden uitgerust met klemmen. Deze klemmen zorgen voor een veilige en stevige grip, met de mogelijkheid om de fust 180 graden te draaien zonder grip te verliezen. De rotatie biedt de mogelijkheid om de fust te legen of ondersteboven te draaien om te reinigen.

 

Het intuïtieve ontwerp stelt operators in staat alle functies te bedienen met eenvoud door de proportionele besturing, waardoor het een gebruiksvriendelijke keuze is met een korte leercurve. De tilhulpen garanderen grip ongeacht de grootte van de fusten.

 

Door operators in staat te stellen fusten gemakkelijk op te tillen en te verplaatsen, helpen we het productieproces te stroomlijnen in bijvoorbeeld brouwerijen en distributiecentra. We verminderen de fysieke belasting van operators, waardoor ze zich kunnen concentreren op de belangrijke taken. Met onze hefoplossingen wordt het hanteren van fusten een soepel en ergonomisch proces.

 

Kortom, onze tilhulpen voor fusten zijn een efficiënte, ergonomische en veilige tiloplossing. Door de risico's van vacuüm zuignappen te elimineren en een gebruiksvriendelijk ontwerp aan te bieden, zijn deze apparaten de perfecte keuze voor brouwerijen en distributiecentra die hun productiviteit willen verhogen en de veiligheid van hun operators willen waarborgen.

Referentie

"De operators voelen zich veel veiliger sinds ze de Dotec tilhulp voor fusten gebruiken voor het hanteren van volle fusten."

- Little Creatures O'Conner, Australia

Lees meer
Het systeem

Het systeem

De Dotec tilhulp heeft zeer specifieke kenmerken die zijn gebaseerd op gebruiksgemak, werksnelheid en ergonomie.

Infrastructuur

Infrastructuur

Afhankelijk van verschillende factoren wordt er besloten of een railsysteem of zwenkkraan het best geschikt is voor het proces.

Waarom Dotec?

Waarom Dotec?

Dotec is uw totaalleverancier voor elke op maat gemaakte handlingoplossing, wij kunnen uw probleem oplossen.