Over Dotec: een familiebedrijf sinds 1981

Over Dotec: een familiebedrijf sinds 1981

Over Dotec

Het familiebedrijf bestaat sinds 1981 en zet de klant altijd op de eerste plaats. Dotec is toegankelijk, betrouwbaar, flexibel en dienstbaar. Dotec is continu bezig om nieuwe technologieën en producten te ontwikkelen samen met haar klanten door middel van kennis, ervaring en lef. Om die reden is Dotec wereldwijd de leverancier van op maat gemaakte tilhulpen, waarbij een breed portfolio wordt aangeboden van standaard ontwikkelde tilhulpen voor een breed scala aan marktsegmenten.

Oprichter en bedenker van The Friendly LiftAssist

Dotec is de bedenker en oprichter van de slimme en snel werkende tilhulp. Je zou ook kunnen zeggen dat wij het woord tilhulp hebben bedacht, omdat niemand anders daarvoor een tilhulp gebruikte. Dotec was als eerste die een tilhulp maakte en is nog steeds aanvoerder op het gebied van tilhulpen sinds 1981 met jaren ervaring.

Waarom Dotec?

Waarom Dotec?

Handmatig tillen of werken met niet goed functionerende tilhulpen leidt tot een lager rendement, fysieke belasting en kan leiden tot ongevallen en ziekteverzuim. Om ongebruikte investeringen en om beschadigde materialen te voorkomen, is hoogwaardige apparatuur voor het hanteren van rollen essentieel. Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en met flexibele proportionele regelingen die variaties in processen en snelheden kunnen bijhouden. Dotec's brede assortiment aan rolbehandelingsapparatuur ondersteunt operators, verhoogt de efficiëntie, output en veiligheid.

Certificaten

Om de veiligheid van een Dotec tilhulp te garanderen, zijn alle producten van Dotec voorzien van certificaten en keurmerken. Dit om ervoor te zorgen dat de tilhulp en zijn omgeving volledig veilig zijn voor in gebruik.

Lees meer
Meer weten?

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat een tilhulp in uw organisatie kan brengen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.