Sales

Het Dotec sales team is er in gespecialiseerd om u te helpen met het vinden van de juiste LiftAssist die het beste bij u past. Samen met u kijken we naar het proces van uw "probleem" en zullen wij met een Dotec oplossing komen die het probleem zal oplossen, de productiviteit zal verhogen en gegarandeerd veilig zal zijn.

 

In het geval voor tilhulpen voor rollen heeft Dotec een questionnaire ontwikkelt die u kunt invullen en een duidelijk overzicht biedt voor het sales team voor het beste advies over een tilhulp voor rollen

 

Mocht u ons graag direct telefonisch willen contacteren kan dat via het telefoonnummer +31 513 480800. Anders adviseren we u contact op te nemen via de formulieren hieronder, door het klikken op de tegels.

Meer informatie aanvragen

Meer informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek

Service

De systemen hebben onderhoud nodig om de optimale prestaties te kunnen waarborgen. Daarom is er een Dotec service center, die bestaat uit drie onderdelen; Meld een probleem, plan een onderhoudsbeurt of inspectie en bestel reserveonderdelen. Deze drie elementen zijn essentieel om de levensduur van de tilhulp te verlengen.

 

Als er zich een probleem voordoet kunt u ons bellen op +31 513 480800, buiten kantooruren adviseren we een email sturen of het formulier invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de situatie te verhelpen.

Contact Details

Mail
sales@dotec.nl

 

Telefoonnummer
+ 31 513 480 800

 

Adres
De Wielen 9
8502 TK Joure
The Netherlands