Waarom Dotec?

De Dotec tilhulp heeft specifieke eigenschappen die gebaseerd zijn op eenvoud in gebruik, snelheid en ergonomie. Het heeft voor de gebruiker een korte leercurve. De gebruiksvriendelijkheid wordt nogmaals bevestigt doordat alles kan worden bediend met enkele vingeraanrakingen. Daarom wordt het ook “The Friendly LiftAssist” genoemd.

Oprichter en bedenker van The Friendly LiftAssist

Dotec is de bedenker en oprichter van de slimme en snel werkende tilhulp. Je zou ook kunnen zeggen dat wij het woord tilhulp hebben bedacht, omdat niemand anders daarvoor een tilhulp gebruikte. Dotec was als eerste die een tilhulp maakte en is nog steeds aanvoerder op het gebied van tilhulpen met meer dan 35 jaar ervaring.

Beter resultaat, maximale output
Beter resultaat, maximale output

Door de snelle werking en de probleemloze besturing is het mogelijk om de output te verhogen zonder in te leveren op veiligheid. Minimale knoppen en functies, de handler doet het werk intuïtief en zorgt voor een positieve verbetering van het proces.

Gemakkelijk in gebruik
Gemakkelijk in gebruik

Het Dotec Ergostuur geeft de operator volledige controle en intuïtieve bediening over onze tilhulp. Het Dotec Ergostuur wordt bediend door een proportionele vingerdruk. Dit betekent dat er geen knoppen of schakelaars aan het stuur zitten. Daarom hebben onze handlers een korte leercurve. Het hanteren van zware lasten wordt een plezier met The Friendly LiftAssist!

Veiligheid
Veiligheid

Al onze tilhulpen zijn veilig en gecertificeerd. Want wij geven prioriteit aan de veiligheid van operators. Al onze tilhulpen zijn uitgerust met veiligheidsfuncties. Deze functies zorgen ervoor dat producten beveiligd blijven totdat de tilhulp er zeker van is dat het product kan worden vrijgegeven.

Smart technology

Smart technology

Door de digitale besturing is het mogelijk om te communiceren met andere machines die het proces samen bepalen. Een snijmachine of drukmachine kan met de Dotec tilhulp verbinding maken en vooraf gegevens uitwisselen om de handling en het proces te bevorderen. Deze 4.0 technologie is volledig integreerbaar en beschikbaar indien gewenst.

Door de remote services kan er op afstand meegekeken worden om aanpassingen te doen of eventuele problemen op te lossen.

Meer weten?

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat een tilhulp in uw organisatie kan brengen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.