Tilhulpen voor rollen
Tilhulpen voor rollen

Tilhulpen voor rollen voor verschillende industrieën

De wereldwijde focus op het handelen van rollen voor vele industrieën heeft het assortiment tilhulpen voor rollen in de jaren doen groeien. Door kennis te vergaren over de productie en de processen zijn er partnerships ontstaan met machinebouwers, producenten, verwerkers en eindgebruikers. Hierbij is het verhogen van de output, minimaliseren van downtime, verbeteren van veiligheid en ergonomie altijd leidend geweest.

Flexible packaging

Flexible packaging

Label & narrow web

Label & narrow web

Hygiene & nonwoven

Hygiene & nonwoven

Yarn & fabrics

Yarn & fabrics

Sleeves & shafts

Sleeves & shafts

Roll handling equipment

Handmatig tillen of werken met tilhulpmiddelen die niet goed functioneren zorgt voor lagere output, fysieke belasting, en kan ongelukken en verzuim veroorzaken. Om te voorkomen dat investeringen niet gebruikt worden en materiaal beschadigd is goede Roll Handling Equipment essentieel. Eenvoudig in gebruik, betrouwbaar, en met flexibele proportionele besturing die de variatie in processen en snelheden kan bijhouden. Het grote aanbod Roll Handling equipment van Dotec ondersteunt de operators, verhoogd de efficiëntie, output, en veiligheid.

Geautomatiseerde rolverwerking

Geautomatiseerde rolverwerking

In de rollen producerende en verwerkende bedrijven zoals papier, plastic, non-woven, garen, en labels zien we een verschuiving van handmatige naar geautomatiseerde en semi-geautomatiseerde rolverwerking. Deze innovatie heeft de volgende voordelen opgeleverd:

  • Het zorgt voor een minder zware fysieke belasting van het personeel
  • Minder uitvaltijd
  • Productieprocessen verlopen sneller

Met onze roll handling equipment zorgen wij voor gemak en een prettige werkomgeving.

Roll handling equipment van Dotec

Roll handling equipment van Dotec

Op zoek naar roll handling equipment die jullie bedrijf ondersteunt in de werkprocessen? Dotec is een familiebedrijf. Sinds de oprichting van het bedrijf 40 jaar geleden zijn zij continu bezig met nieuwe technologieën en het ontwikkelen van equipment. De tilhulp heeft specifieke eigenschappen die gebaseerd zijn op eenvoud in gebruik, snelheid en ergonomie.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hier een free consultancy aan en wij nemen spoedig contact op.

Wat zijn de voordelen van een tilhulp voor rollen?

Een tilhulp voor rollen reduceert de fysieke belasting van personeel, heeft minder downtime en laat de productie sneller verlopen. Met onze tilhulp apparatuur, garanderen wij gemak en een prettige werkervaring.

Hoeveel kilogram kan een tilhulp voor rollen dragen?

Met een tilhulp voor rollen van Dotec is het mogelijk om rollen te verplaatsen tot 600 kg met minimale fysieke inspanning.

Hoe kan ik een gratis adviesgesprek aanvragen?

Wil je weten welke mogelijkheden Dotec jou bedrijf kan bieden? Via het formulier op onze website kun je een gratis adviesgesprek aanvragen.

Bekijk hier één van de oplossingen

Bekijk hier één van de oplossingen

Dotec infrastructuur

Afhankelijk van het werkgebied, beschikbare hoogte, specifieke wensen of proces eisen wordt de meest optimale infrastructuur bepaald. Dit leidt tot een klant specifieke implementatie van een aluminium railsysteem gemonteerd aan staalwerk of dakconstructie, of in een vrijstaand portaal.

 

Alternatief is een zwenkarm met kolom en armlengte specifiek berekend op de last in verhouding tot het werkgebied. Alles ontworpen en geproduceerd met de meest geraffineerde materialen om de wereldwijde 24/7 productie en distributie te kunnen voorzien van ergonomische tilhulpmiddelen.

 

Het tillen van de last is belangrijk maar het verplaatsen evengoed. Daarom wordt de meest hoogwaardige aluminium rail gebruikt die zorgt voor minimale weerstand. Zo is het mogelijk om met minimale fysieke inspanning producten met gewichten tot 600kg te verplaatsen.

Lees meer
Meer weten?

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat een tilhulp in uw organisatie kan brengen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.