Soepele beweging

De vlotte werking van The LiftAssist is sterk afhankelijk van de juiste infrastructuur die nodig is voor horizontale beweging. Er zijn verschillende opties, de meest voorkomende zijn een railsysteem of een zwenkkraan. De gebiedsindeling bepaalt de ideale oplossing.

Infrastructuur

Infrastructuur

Afhankelijk van het werkgebied, beschikbare hoogte, specifieke wensen of proces eisen wordt de meest optimale infrastructuur bepaald. Dit leidt tot een klant specifieke implementatie van een aluminium railsysteem gemonteerd aan staalwerk of dakconstructie, of in een vrijstaand portaal. Alternatief is een zwenkarm met kolom en armlengte specifiek berekend op de last in verhouding tot het werkgebied. Alles ontworpen en geproduceerd met de meest geraffineerde materialen om de wereldwijde 24/7 productie en distributie te kunnen voorzien van ergonomische tilhulpmiddelen.

Het tillen van de last is belangrijk maar het verplaatsen evengoed. Daarom wordt de meest hoogwaardige aluminium rail gebruikt die zorgt voor minimale weerstand. Zo is het mogelijk om met minimale fysieke inspanning producten met gewichten tot 600kg te verplaatsen.

Dotec zwenkkraan

Dotec zwenkkraan

Dotec Zwenkkranen zijn het meest geschikt voor korte overslagtrajecten. Ze zorgen voor een comfortabele en ergonomische beweging, bestaan ​​uit de modernste materialen en voelen soepel aan tijdens het verplaatsen van objecten. Met een geïntegreerde parkeerbeugel is er gezorgt voor een veilige manier om de tilhulp te parkeren wanneer deze niet in gebruik is.

De voordelen van onze infrastructuur

De infrastructuur van Dotec is een uniek ontwikkelde infrastructuur die het beste past bij de LiftAssists van Dotec. Voor een optimale prestatie van de tilhulp is het sterk aan te raden om de infrastructuur mee te bestellen. Wij helpen u graag bij het selecteren van welk type infrastructuur het meest geschikt is voor uw proces.

 

Contact