Dotec tilhulpen voor vaten
Dotec tilhulpen voor vaten
Dotec vaten handling oplossingen

Dotec vaten handling oplossingen

Het hanteren van vaten kan fysiek veeleisend zijn, vooral als het gaat om tillen, draaien of legen. Met een Dotec drumheffer en vatheffer kunnen deze taken aanzienlijk worden vereenvoudigd en veiliger worden gemaakt.

 

Onze tilhulpen voor vaten zijn specifiek ontworpen om de uitdagingen aan te gaan die gepaard gaan met het tillen van vaten. Onze tilhulpen hebben zich bewezen als een effectieve oplossing in verschillende industrieën, waaronder de voedings-, olie- & gas- en chemische sectoren, waar het hanteren van vaten een routinematige operatie is.

Verbeter uw tilproces

Verbeter uw tilproces

Het ontwerp van de heffers voor vaten zorgt voor nauwkeurige controle, waardoor het vat altijd stevig wordt vastgehouden en de inhoud veilig wordt behandeld. Wanneer vaten moeten worden getild voor het pick & place van pallet naar pallet, wordt een all-gripper gebruikt die aan de rand van de drum voor een stevige grip zorgt. Bij het legen worden de vaten aan de buitenkant geklemd, terwijl de gewichtsverandering automatisch wordt gecompenseerd tijdens het legen.

 

De vatenheffer is een waardevol hulpmiddel in elke omgeving waar vaten regelmatig worden gehanteerd. Het vereenvoudigt het proces, verbetert de veiligheid en verhoogt de efficiëntie, waardoor het een uitstekende investering is voor bedrijven in verschillende industrieën.

 

Afhankelijk van uw proces zullen wij de best mogelijke oplossing bieden die we voor uw vaten kunnen bieden. Als u meer informatie wilt ontvangen over wat we u kunnen bieden, kies dan een van de onderstaande opties.

Het systeem

Het systeem

De Dotec tilhulp heeft zeer specifieke kenmerken die zijn gebaseerd op gebruiksgemak, werksnelheid en ergonomie.

Infrastructuur

Infrastructuur

Afhankelijk van verschillende factoren wordt er besloten of een railsysteem of zwenkkraan het best geschikt is voor het proces.

Waarom Dotec?

Waarom Dotec?

Dotec is uw totaalleverancier voor elke op maat gemaakte handlingoplossing, wij kunnen uw probleem oplossen.