Tilhulpen voor printing sleeves
Tilhulpen voor printing sleeves

Tiloplossingen voor printing sleeves

Dotec is een toonaangevende leverancier van tilhulpen voor printing sleeves. Met onze uitgebreide ervaring en expertise in deze sector, bieden wij oplossingen die specifiek zijn ontworpen om aan de unieke eisen te voldoen.

 

De betrouwbaarheid van onze tilhulp minimaliseert downtime en zorgt ervoor dat de productie maximale output kan behalen. We begrijpen dat downtime de productie kan vertragen. Daarom zijn onze tilhulpen ontworpen met betrouwbaarheid als kernwaarde. Dit is vooral belangrijk in de productie van flexibele verpakkingen, waar diverse druktechnieken worden gebruikt en sleeves in hoge frequenties worden gewisseld om aan de klantvragen te voldoen.

 

De tilhulpen bieden ook aanzienlijke voordelen op het gebied van snelheid, veiligheid en gebruiksgemak. De proportionele snelheid van de tilhulpen zorgt ervoor dat aan de productievolumes kan worden voldaan, terwijl de vriendelijke bediening ergonomisch en veilig is. Dit maakt het mogelijk om met minimale fysieke inspanning zware producten te verplaatsen.

Voordelen van een tilhulp

Het grootste voordeel van een Dotec tilhulp is betrouwbaarheid. Hierdoor is downtime geminimaliseerd en kan productie maximale output behalen. De proportionele snelheid zorgt ervoor dat aan de productie volumes kan worden voldaan en de vriendelijke bediening is ergonomisch en veilig.

Onze oplossingen voor uw tilproblemen

Onze oplossingen voor uw tilproblemen

Printing sleeves zijn een veel voorkomend product die ruim door de rollen industrie worden ingezet. Het hanteren moet worden gedaan met zorg zodat de sleeves niet beschadigen. Door de jaren heen hebben wij verschillende technieken en tilhulpen ontwikkeld voor de vele mogelijke processen voor printing sleeves.

 

Binnen verschillende processen hebben wij verschillende tiloplossingen ontwikkeld. Voor printing sleeves die getild en/of geroteerd moeten worden om vanuit een stelling in een printer te plaatsen of om juist uit de printer te halen. Maar ook oplossingen voor printing sleeves die na gebruik schoongemaakt moeten worden. In samenwerking met sleeve makers en gebruikers hebben wij deze technieken kunnen innoveren tot de beste oplossingen verkrijgbaar in de markt. 

Verbeter de productiviteit

Verbeter de productiviteit

Voor de verschillende processen gebruiken wij dan ook verschillende til technieken. Voor het plaatsen van sleeves in een printer kunnen we de sleeve door de kern pakken. De tilhulp kan worden voorzien van vooringestelde hoogtes waardoor de doorn altijd op de juiste hoogte komt. De lange doorn is uitgerust met wieltjes waardoor de sleeve makkelijk van de tilhulp de printer in geschoven kan worden of andersom. De sleeve in en uit de printer halen is vaak een nauw en precies proces, hiervoor geeft onze tilhulp een veilige beweegbaarheid die het verwijderen of plaatsen van een sleeve makkelijk en snel maakt.

 

Voor het schoonmaken van sleeves hebben wij een tilhulp ontwikkeld die aan beide uiteinden de cilinder grijpt. Deze tilhulp klemt de sleeve niet maar tilt deze alleen op, zodat deze nog kan draaien wat het schoonmaken makkelijk maakt.

 

Wil je meer weten over wat wij jou kunnen bieden, vul dan ons gratis adviesgesprek formulier hieronder in!

Het systeem

Het systeem

De Dotec tilhulp heeft zeer specifieke kenmerken die zijn gebaseerd op gebruiksgemak, werksnelheid en ergonomie.

Infrastructuur

Infrastructuur

Afhankelijk van verschillende factoren wordt er besloten of een railsysteem of zwenkkraan het best geschikt is voor het proces.

Waarom Dotec?

Waarom Dotec?

Dotec is uw totaalleverancier voor elke op maat gemaakte handlingoplossing, wij kunnen uw probleem oplossen.

 

Meer weten?

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat een tilhulp in uw organisatie kan brengen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.