Dotec tilhulpen voor dozen

Tilhulp voor dozen

Tilhulp voor dozen

Het hanteren van dozen kan een uitdagende taak zijn, vooral als het gaat om het tillen van dozen met een hoge frequentie of het verplaatsen van zware dozen. Hier komt een dozenheffer van Dotec goed van pas. Onze gespecialiseerde dozen hefapparatuur is ontworpen om zware dozen veilig en efficiënt op te tillen en te verplaatsen. De dozenheffer staat bekend om de precisie, wat enorm helpt bij het pick & place proces.

 

We vertegenwoordigen een state-of-the-art oplossing voor dozenbehandeling, die snelheid, gebruiksvriendelijkheid, veelzijdigheid en ergonomische voordelen biedt. We bieden een oplossing die de productiviteit verhoogt en de taak van hanteren verandert in een plezierige ervaring.

Verbeter uw tilproces

Verbeter uw tilproces

Onze dozenheffer is een veelzijdig systeem dat in staat is om een breed scala aan dozen te hanteren in verschillende processen. Deze processen omvatten pick & place, tillen, draaien en het laden of uitladen van dozen. Afhankelijk van de specifieke toepassingsvereisten kunnen we de heffer uitrusten met klemmen of vacuüm zuignappen.

 

Onze vacuümheffer voor dozen gebruikt zuignappen om een vacuüm afdichting op het oppervlak van de doos te creëren, wat het tillen en verplaatsen vergemakkelijkt. Ons verstelbare vacuümframe is ideaal voor het hanteren van dozen van verschillende afmetingen en gewichten, waardoor we een breed scala aan doosafmetingen kunnen hanteren.

 

Een ander veelgebruikt type tilhulp voor dozen is een klemsysteem. Dit is een uitstekende opties voor het hanteren van extreem zware dozen of meerdere lagen dozen die moeilijk handmatig te tillen zijn.

 

Afhankelijk van uw proces zal Dotec de best mogelijke oplossing bieden die we voor uw dozen kunnen bieden. Als u meer informatie wilt ontvangen over wat we u kunnen bieden, kies dan een van de onderstaande opties.

Het systeem

Het systeem

De Dotec tilhulp heeft zeer specifieke kenmerken die zijn gebaseerd op gebruiksgemak, werksnelheid en ergonomie.

Infrastructuur

Infrastructuur

Afhankelijk van verschillende factoren wordt er besloten of een railsysteem of zwenkkraan het best geschikt is voor het proces.

Waarom Dotec?

Waarom Dotec?

Dotec is uw totaalleverancier voor elke op maat gemaakte handlingoplossing, wij kunnen uw probleem oplossen.