Berry Fiberweb Berlijn GmbH

Berry Fiberweb Berlijn GmbH

In onze fabriek in Berlijn, bij Berry Fiberweb Berlin GmbH, werden onze medewerkers geconfronteerd met een uitdaging. Ze moesten elke dag zakken van 25 kg granulaat met de hand tillen. Dit veroorzaakte veel fysieke belasting. De managers van het bedrijf erkenden dat een ergonomische manier van werken van het grootste belang was voor het welzijn van het team.

 

Tijdens het selectieproces voor een geschikte tilhulp stuitten we op een groot probleem: gebrek aan ruimte in de fabriek. De EHS-coördinator hoorde van Dotec via zijn collega's die de ICE München hadden bezocht. Dotec biedt een tilhulp die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook minimale installatie-inspanning vereist. Daarbij had Dotec een intrekbaar railsysteem in een zwenkkraan, dat perfect was afgestemd op onze ruimteproblemen.

 

Na het installeren van de Dotec-handler merkten onze medewerkers direct de voordelen. Ze konden nu de granulaatzakken snel, gemakkelijk en eenvoudig in de verzamelcontainers vullen. Het meest verbazingwekkende was dat het slechts 2 tot 5 minuten duurde voordat de medewerkers volledig vertrouwd waren met het bedienen van het apparaat.

 

Vanwege onze tevredenheid met de oplossing en manier van werken, zouden we in de toekomst opnieuw contact opnemen met Dotec als we hefassistentie nodig hebben.

 

Ufuk Karabalik, EHS Coordinator - Berry Fiberweb Berlijn GmbH – Duitsland – Augustus 2023

Meer informatie aanvragen

Meer informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek