Tilhulpen voor flexibele verpakkingsrollen

Tilhulpen voor flexibele verpakkingsrollen

Tiloplossingen voor flexibele verpakkingsrollen

In de flexibele verpakkingsindustrie is het efficiënt en veilig hanteren van rollen van cruciaal belang. Dotec biedt betrouwbare en ergonomische tilhulpen voor rollen die specifiek zijn ontworpen om aan deze behoeften te voldoen.

 

Onze tilhulpen minimaliseren downtime, waardoor bedrijven hun productie-output kunnen maximaliseren. Dit is belangrijk in de flexibele verpakkingsindustrie, waar rollen vaak moeten worden verplaatst. De tilhulpen kunnen binnen korte tijd rollen van A naar B verplaatsen, op of van een as afhalen en vasthouden om te verpakken. Dit is een essentiële taak in de flexibele verpakkingsindustrie. De tilhulpen zijn ontworpen om 24/7 te werken, wat essentieel is in een industrie die voortdurend in beweging is. Onze tilhulp maakt de processen sneller, veiliger en efficiënter.

Voordelen van een tilhulp voor rollen

Het grootste voordeel van een Dotec tilhulp voor rollen is betrouwbaarheid. Hierdoor is downtime geminimaliseerd en kan productie maximale output behalen. De proportionele snelheid zorgt ervoor dat aan de productie volumes kan worden voldaan en de vriendelijke bediening is ergonomisch en veilig.

Onze oplossing voor uw tilproblemen

Onze oplossing voor uw tilproblemen

Dotec heeft jarenlange ervaring in de sector en begrijpt de unieke uitdagingen en behoeften van bedrijven in de flexibele verpakkingsindustrie. Een industrie waar wij oplossingen hebben ontwikkeld voor makers, verwerkers en eindgebruikers van flexibel verpakkingsmateriaal. Door onze ervaring en innovatie versnellen onze tilhulpen het hanteren van rollen uit bijvoorbeeld slitters, printers, rewinders, docter machines en meer. Door goed te kijken naar de specifieke en veelvoorkomende uitdagingen die in deze industrie voor komen, hebben wij onze tilhulpen weten te ontwikkelen tot de beste in de sector.

 

Onze tilhulpen bieden een totaal oplossing voor het tillen, kantelen en roteren van rollen in grote variaties. Door het automatisch ingestelde center-point of gravity kan een breed scala aan rollen worden gehanteerd met verschillende breedtes en diameters. Ook leveren wij functies waardoor verschillende (afmetingen) kernen kunnen worden gebruikt.

Verbeter de productiviteit

Verbeter de productiviteit

Onze balance mode zorgt ervoor dat onze handlers stabiel rollen van een as kunnen halen, zonder dat de handler naar beneden zakt op het moment dat de rol los komt van de as. Dit zorgt voor het versnellen en vergemakkelijken van het afladen van de as, met als belangrijkste doel het proces veiliger maken voor de operator.

 

Onze slip-off functie in ontworpen voor rollen die horizontaal worden afgezet. De slip-off zorgt ervoor dat de rol van de klemdoorn word “geduwd” waardoor een rol soepel op een as of pallet kan worden afgezet. Dit zorgt voor meer snelheid en efficiëntie.

 

Door deze functies zorgen de tilhulpen voor snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid waardoor de snelheid van de slitter, printer, rewinder of docter machine volledig kan worden benut.

 

Kortom, Dotec biedt een reeks voordelen voor bedrijven in de flexibele verpakkingsindustrie. Onze betrouwbare, ergonomische en op maat gemaakte tilhulpen kunnen bedrijven helpen hun productiviteit te verhogen, hun veiligheid te verbeteren en hun processen te stroomlijnen.

 

Wil je meer weten over wat wij jou kunnen bieden, vul dan ons gratis adviesgesprek formulier hieronder in!

Referentie

"Wat ons heeft overtuigd een Dotec LiftAssist aan te schaffen is het bedieningsgemak, de service en de levensduur"

- Trioworld, Nederland

Lees meer
Het systeem

Het systeem

De Dotec tilhulp heeft zeer specifieke kenmerken die zijn gebaseerd op gebruiksgemak, werksnelheid en ergonomie.

Infrastructuur

Infrastructuur

Afhankelijk van verschillende factoren wordt er besloten of een railsysteem of zwenkkraan het best geschikt is voor het proces.

Waarom Dotec?

Waarom Dotec?

Dotec is uw totaalleverancier voor elke op maat gemaakte handlingoplossing, wij kunnen uw probleem oplossen.

 

Meer weten?

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat een tilhulp in uw organisatie kan brengen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.